[Sondaj] Ce functii ale Excelului va sperie cel mai tare?

Luna aceasta mi-am iesit din ritm cu scrisul de articole pentru ca am inceput luna cu o mini vacanta. Am revenit cu forte proaspete, insa a fost necesar sa le consum pe toate la serviciu.

Astazi vreau sa fac un mic sondaj pentru a vedea ce functii ale Excelului va sperie cel mai tare. Chiar daca cunoastem un lucru foarte bine, exista anumite lucruri care ne scot din zona de confort.

Pentru mine functiile cele mai “infricosatoare” sunt urmatoarele:

  • Add-Ins – O multime de persoane sau companii au creat diverse add-ins pentru Excel insa din motive nedefinite mi se par greu de folosit. Am incercat o singura data sa gasesc unul care te ajuta sa creezi micro grafice insa nu a functionat si am renuntat la aceste programele ajutatoare pentru Excel.

add_ins

  • Conexiuni defecte dintre fisiere – Acest aspect al Excelului nu ma sperie insa cu siguranta ma enerveaza. Conexiunile defecte dintre fisiere apar in general cand sunt mutate sheet-uri dintr-un fisier in altul. Va voi vorbi despre acest subiect cu alta ocazie.

conexiuni

  • Functia What-If Analysis – Stiu de aceasta functie de mult timp insa nu am folosit-o niciodata si nu stiu de ce, dar mi se pare greu de folosit.

what_if_analysis

Sa speram ca in urmatorii ani imi voi dezvolta competentele si pe aceste trei zone.

Acum hai sa vedem ce va sperie pe voi.

Ce functii ale Excelului va sperie cel mai tare?

Care sunt functiile programului care va fac vulnerabili? Va invit sa folositi zona de comentarii ca sa ne povestiti despre acest lucru. Puteti sa imi spuneti lucruri care vi s-au intamplat in lucrul cu Excelul sau in cadrul analizelor pe care le faceti.

 

Print Friendly, PDF & Email

One thought on “[Sondaj] Ce functii ale Excelului va sperie cel mai tare?

  1. sorin daniel says:

    as dori sa ma ajutati problema cu care ma confrunt,am date scadante la utilaje si as dori sa fiu avertizat cu 30 de zile inainte de expirarea datei scadente,cum pot rezolva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *