Despre mine

Bine ai venit la InvatamExcel.ro

InvatamExcel.ro a apărut din dorința de a găsi o modalitate prin care să împărtășesc din cunoștințele mele despre Excel în cadrul echipei mele.

Însă, mi-am dat seama că există mai multe persoane care pot folosi acest instrument.

Astfel în august 2011 am publicat prima postare pe site și am continuat seria postărilor până la finalul lui 2015.

Revin după 7 ani cu forțe proaspete și cu multe informații, tips&tricks pe care de abia aștept să vi le împărtășesc.


Despre mine

Numele meu este Daniela, sunt pasionată de analiza și vizualizarea datelor, iar acest blog este instrumentul creat de mine pentru a împărtăși ceea ce învăț despre Excel. De asemenea, caut mereu modalități prin care să îmbunătățesc și să eficientizez activitățile mele dar și a celor din jurul meu.

În perioada în care site-ul nu a avut activitate, lucrul zilnic cu fișiere Excel m-a provocat și am continuat acumularea de cunoștințe noi.

Un impact major l-a avut participarea în 2019 la Excel Days, care se ține anual la Sofia. Aici am intrat prima oară în contact cu lumea Power Querry și am plecat cu dorința de a ajunge să automatizez prelucrarea a datelor folosind această funcționalitate nouă (cel puțin pentru mine era nouă în acel moment).

În toamna lui 2022 am participat la My Data Summit și am fost încă o dată uimită de formulele și funcționalitățile noi introduse în Excel (varianta 365).

Așa că oricât de multă experiență am avea în lucrul cu acest program, Microsoft lucrează mereu la noi lucruri care sa ne ajute iar eu mă documentez continuu să țin pasul cu ele.

Mulțumesc pentru vizită și sper că vei gasi lucruri interesante și de ajutor pentru tine!


Te invit să te abonezi la newsletter pentru a primi notificări când postez un nou articol.

[email-posts-subscribers namefield=”YES” desc=”” group=”Public”]