Template Centralizator concediu 2013

Buna,

De cate ori nu ti s-a intamplat sa nu mai iti amintesti cate zile de concediu mai ai disponibile? Sau numarul de zile de concediu disponibile primite de la Resurse Umane ti se pare prea mic? Dar daca nu ai cu ce sa verifici nu prea ai cum sa arati ca s-a comis o eroare.

Astazi vreau sa vin in ajutorul vostru printr-un fisier in care poti sa centralizezi zilele de concediu pe care ti le-ai luat intr-un an.

Cum completezi in fisier?

Primul lucru care trebuie completat in fisier este numarul de zile de concediu disponibile la inceputul anului. In tara noastre firmele trebuie sa acorde angajatilor minim 20 de zile de concediu, dar unele companii ofera si mai mult. In plus este posibil sa ti se reporteze si cele ramase disponibile din anul anterior.

Aceasta informatie se completeaza in celula N4.

Apoi pe masura ce folosesti din zilele de concediu trebuie sa notezi litera “c” in campul corespunzator zilei.

Dupa completarea literei “c” intr-o celula, culoarea acesteia se va modifica in roz.

Langa zona in care sunt afisate zilele lunii, se centralizeaza numarul de zile de concediu folosite in luna respectiva.

In zona de antent, mai poti vedea atat numarul de zile de concediu pe care le-ai folosit cat si numarul de zile disponibile.

Planificare concedii

Eu folosesc acest fisier pentru a-mi planifica concediile. Insa in prima varianta a fisierului imi era foarte greu. De aceea, am facut urmatoarele imbunatatiri:

  • Sub fiecare zi am adaugat o prescurtare pentru ziua din saptamana. Si ca sa fie si mai usor am folosit Conditional Formatting pentru a formata fundalul celulelor corespunzatoare cu alta culoare fata de celelalte zile.

  • Atunci cand iti planifici concediile este bine sa tii cont si de zilele libere legale. Astfel ca pentru cele din 2013 am folosit tot Conditional Formatting pentru a formata fundalul celulelor respectiva in alta culoare. Am realizat acest lucru doar pentru cele care sunt si zile lucratoare.

Daca acest fisier ti se pare interesat poti sa il downloadezi de la urmatorul link: model centralizator concedii 2013.

Astept in partea de comentarii feedbackul si sugestiile voastre cu privire la acest fisier.

Print Friendly, PDF & Email

One thought on “Template Centralizator concediu 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *